U zocht op:
  • Recepten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken
  • Producten
  • Vul een zoekterm in om te zoeken

Sriracha-tzatziki

10 min bereidingstijd

Wat heb ik nodig:

personen
  • 1 verpakking Aviko Grip ‘n Dip (600 g)
  • 150 g Griekse yoghurt (10% vetgehalte)
  • 2 minikomkommers
  • 1 teen knoflook
  • 2 tl sriracha (pittige chilisaus)
  • Blokrasp

Bereiding:

  • Doe de yoghurt in een schaaltje. Rasp de komkommers grof en voeg toe.
  • Rasp of pers de knoflook fijn. Voeg ook de knoflook toe aan de yoghurt en meng alles.
  • Roer de sriracha door de tzatziki en breng op smaak met zout.
  • Bereid de friet volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de dip.

Benodigd product

Voedingswaarden per persoon

  • 275 kcal
  • 11 g vet waarvan 3 g verzadigd
  • 37 g koolhydraten
  • 5 g eiwit
  • 4 g vezels
  • 1 g zout

Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen